Impressie van een pizza bijeenkomstWat de bezoekers zeggen:

Reacties

Clara
3 maanden geleden

Leuke workshop met Marck. Goede sfeer met gezellige mensen. Nog nooit zo’n mooie pizza gebakken.

Annamarie
5 maanden geleden

Wil je iets organiseren voor een groep mensen (buren, familie, collega's...) wil je lekker eten en ook de boel een beetje in beweging hebben? Ga dan voor PizzadiPappa en maak de lekkerste pizza die je ooit hebt gehad!

martina
5 maanden geleden

Pizza di pappa verzorgde afgelopen week het eten van een burenfeest met de heerlijkste pizza's. Het was ontzettend leuk om bezig te zijn met het zelf maken van lekker pizza's, ook samen met kinderen een aanrader. Alles werd goed uitgelegd, er waren heerlijke verse ingrediënten met voor ieder wat wils. Hygiene en spullen ook allemaal in orde. Echt een fijne manier om met een grote groep samen te kunnen eten.

Barbara
5 maanden geleden

Afgelopen zaterdag een super leuk straatfeest gehad met dank aan Marck van Pizzadipappa! Zelf een heerlijke pizza gemaakt met verse ingredienten en een lekker deeg. Zeker een aanrader!

Cathelijne
5 maanden geleden

Zaterdag heerlijke pizza’s gemaakt met Pizzadipappie. Super leuk om je eigen pizza samen te stellen en te delen met anderen.
Marck legde goed uit wat de bedoeling was, alles goed voorbereid, verse producten, heel schoon, smaakte echt heerlijk. En heel veel lol gehad tijdens het bakken. Echt een aanrader!!!

Machteld
5 maanden geleden

Uitstekende ingrediënten en materialen, heerlijke pizza's! En Marck begeleidt het op een prettige manier!

Zwanet
5 maanden geleden

Ben je op zoek naar eens iets anders…. Voor een verjaardag, jubileum , straatfeest of personeelsuitje. Dan kan ik Marck met zijn bedrijfje zeer zeker aanraden. Zelf pizza’s bakken naar eigen smaak, op een lokatie naar keuze, hoe leuk is het!

Hij verzorgde voor ons een zeer geslaagd straatfeest.Her was een groot succes voor jong en oud. En de pizza’s waren heerlijk!

Theresa Nanninga
6 maanden geleden

Leuke uitleg voorafgaand. Iedereen kan pizza’s bakken!
Lekkere ingrediënten en veel gezelligheid. Prachtige ovens, je mag alles zelf doen. Super leuk! Echt een aanrader!

Quinty
6 maanden geleden

Voor onze personeelsdag hebben we voor het Vullen & Smullen arrangement gekozen. Dit paste perfect bij onze wensen. Op de dag zelf hebben we enorm kunnen genieten van het enthousiasme van Marck.
De pizza’s waren heerlijk en het was een erg leuke activiteit om samen te doen. Zeker een aanrader!

Bartje
7 maanden geleden

Voor mijn 60 jarig verjaardagsfeest heb ik Marck gevraagd of hij iets kon betekenen met zijn pizzadipappa bedrijf. 70 Mensen had ik uitgenodigd. En het was geweldig! Vooraf aan het feest hebben we een gesprek over wederzijdse verwachtingen gehad. Dus de afspraken waren duidelijk. Tussentijds nog even een contact betreffende eventuele veranderingen. Op de feestavond was alles goed voorbereid door Marck , prachtige kraam, goede pizzaovens en heerlijke pizza's. Het werd een actieve avond. De feestgangers gingen hun eigen pizza maken, met uitleg van Marck en vooraf afgesproken ,goede kwaliteit producten. Het werd een topavond! Een absolute aanrader! Nadien hebben alle genodigden me nog laten weten hoe lekker de pizza's waren.

Reactie plaatsen

* Het e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.