Een  workshop authentieke pizza’s bakken is een een geweldige en heerlijke  activiteit voor groepen vrienden en/of collega’s.

Met en recept en deskundige begeleiding leert men in een gezellige middag of avond heerlijke tongstrelende culinaire creaties uit onze oven te toveren.

 

Dit kan bij ons, in onze gezellige achtertuin in Oosterhout, maar ook in uw eigen tuin of bedrijf. Ook is het mogelijk om de workshop op het gezellige terras van ’t Vermaeck in Rijen,  Menmoerhoeve in Etten-Leur of  het aardbeienterras in Rijsbergen te volgen. Kleine kinderen kunt u gerust meenenem want die kunnen veilig spelen in de afgesloten speeltuin. U hoeft dus niet te zoeken naar een oppas

Eerst worden er “pizzadipappa” keukenschorten uitgedeeld.  Deze krijgt u  desgewenst tegen inkoopprijs na afloop mee naar huis. Het is mogelijk om deze te laten bedrukken met naam en/of bedrijfslogo.

We beginnen dan met het maken van het deeg dat eerst moet rusten. Vervolgens wordt dit geportioneerd en maken we er bollen van, die onder een vochtige doek moeten rijzen. Dit duurt ongeveer twee uur.

 

In die tijd steken we de oven aan en gaan we de basis saus van italiaanse tomaten en de speciale knoflook/basilicum olie maken en de diverse groentes, vis en vleeswaren snijden.

 

Wanneer de oven heet genoeg is gaan we pizza’s bakken.

 

 

U leert dan om de pizza zijn bekende ronde vorm te geven en het in- en uitschietenen draaien in de oven.

Na ongeveer 4 minuten is de pizza klaar, bestrijken we de rand met de speciale olie en snijden hem in 8 stukken zodat ieder onder het genot van een drankje van elkaars creaties kan proeven.

U maakt tijdens de workshop maar liefst 3 ovenheerlijke  pizza’s

De pizza’s die niet opgaan kunt u mee naar huis nemen om daar te laten proeven, of  op een later tijdstip zelf op te peuzelen

 

De kosten van zo’n middag zullen u meevallen en passen binnen ieders budget. Voor de complete workshop bij een van de locaties betaalt u slechts 50 euro pp en de  kosten van de door u genuttigde drankjes. Bij ons thuis komt er een vergoeding van 10 euro pp voor consumpties bij. Mocht u er voor kiezen de workshop op een andere lokatie te willen volgen, bijv. bij u zelf thuis, dan komt er een km. vergoeding bij van 0,50 euro per km.